maj 09, 2010

Sunday-my favorite day

Vi skulle till hypade Grub men ja är det mors dag här så är det. Kaos med folk och vi kunde inte vänta på ett bord utan var för hungriga helt enkelt och ärligt talat tror jag inte vi hade fått något ändå...
Vi stack istället till en utav mina favorit gator/områden, Larchmont och hade världens godaste och längsta brunch. Roliga butiker och massvis med härliga restauranger och cafeer med mysiga uteserveringar. Melanie Griffith hade bland annat mors dag mys med sina snygga döttrar på sushi stället där. Åh vad jag gillar Hancock Park området, vill verkligen bo här. Men så sjukt dyrt tyvärr.
Jag hittade en liten älskling som jag ville adoptera...
Likaså gjorde Sebbe. Så jäkla gulliga!
Var så klart tvungen att springa över till Crumbs och köpa ett par cupcakes. Fick bli choklad och mint denna gången. Yum yum
Sedan såg vi detta på en stolpe, nej den lille söta. Hoppas verkligen någon hittar Toby...
Åkte sedan till Museum of Tolerance i några timmar och gick runt på de olika utställningarna. Var helt deprimerade och ledsna efteråt men så himla intressant och välbehövligt ibland för att förstå hur himla bra man har och haft det. Väl värt ett besök.
Avslutade min söndags kväll med hiking i runyon canyon, en smootie på Whole Food och sedan hem till soffan med datorn i knät och massor med lakrits godis.

3 kommentarer:

Anonym sa...

När kommer svaret på frågorna? :)

MichaelaWesterlund sa...

Håller på med dem nu!! :) Lovar snart

Anonym sa...

du verkar så gullig. ville bara säga det. läser din blogg ofta och du ser så snäll, glad och söt ut!! kramar Frida