januari 17, 2010

Run it!

Igår kväll hade jag och Sanna en liten inflyttningsfest med lite vänner. Blir nog dock en till vid ett senare tillfälle då många inte är i LA just nu. Eftersom det var Aleksej's sista utekväll så tog vi med dem till Bardot i Hollywood som är ett måste att besöka innan man lämnar Lala-land.
Sandra och Katta darling som kom med present, fin choklad och gott vin!
Underbarast!
Blondes have more fun?
Aleksej going flyttar som sagt ifrån Cali på måndag för att bosätta sig i vackra Schweiz istället. Han kommer vara väldigt saknad här. Så vi passa på att kramas lite extra.
Aleksej, jag, Katta och Rosengren
Bardot var packat med folk. Bandet som lirade var grymt men kom dock inte ihåg namnet, jag och Viktor stack upp till andra dansgolvet efter de spelat och dansade till alldeles för mycket rnb. Älskar när det är blandad musik på klubbarna. Träffade på tuppkammen Shane (han har en fruktansvärt ful tuppkam frisyr av någon anledning) som aldrig gör annat än Hollywoodpartajar, Henrik Lundström och Alex goa pojkvän. För att vara en lördag så var det en riktig kul utekväll. Fredricko och Taylor försökte tvinga med på efterfesten på Bardots rooftop men valde att åka och äta istället... ovanligt.
Sannis och Adam
Så när klubben stängde åkte vi allihopa till Roosevelt hotel för att äta den godaste hamburgaren som finns här i LA (förutom In n out). Dell var ivrig som alltid och fick alla mina pommes. Lördagen fick sluta med efter fest hos oss, Zachary och hans vänner kom också över men en sak som är säker är att jag kommer aldrig någonsin mer dricka klockan fyra på morgonen. Fy sjutton.
Nu väntas en superdag med massa massa plugg, underbart!

4 kommentarer:

Karin Olofsson sa...

ahhaha bilden längst ner e jue störtskön! kan du inte ha lite frågestund. du e lite dåig på att svara på frågor i kommentarerna. hihi.. Ciao!

v sa...

Jasså det blev efterfest ändå ;)haha

MichaelaWesterlund sa...

hahaha mhhmm! :P

Alex sa...

Träffade du Renato? =)
Puss