januari 14, 2010

paketpaket

I morse låg det ett ups paket på min trappa. I den lilla boxen fanns det fyra underbara bälten från EmilyNoelle som min snälla chef skickat till mig. Hur söt är hon inte då. Älskar EmilyNoelle bälten, och det bästa är att det är chefen själv som designar dem. Såg nyss bilder på Nicole Riche i det svarta jag fick. Finfint. Dem ligger på runt 200 dollar styck, och jag ska använda dem flitigt både till vardags och när det är Hollywood dags. Så det så mamma ;)
Annars har det inte hänt så mycket denna morgonen, bara lite plugg och jobb här i soffan. Har dock suttit ute på lilla trappan en stund och druckit kaffe och pratat om katter med min grannes städerska, en sådan söt liten dam man bara vill krama ihjäl.
Ska möta Sannis som kommer från skolan strax på Mäni's för en lunch i solen. Lala-land!

6 kommentarer:

Emmelist sa...

det låter som en väldigt bra vän det :)

Mohammed sa...

Härligt o bo i LA?!

Anonym sa...

Hello Michaela!
Är en nykomling till läsare i din blogg..blir nog också långvarig :)


Funderar på din finansiering av dina 1,5år i staterna. Är alla terminer Csn berättigade?

Jag och min sambo dividerar om vi ska plugga i Santa Barbara eller i L.A nu i höst. Har besökt båda platserna i våras och tror mer på Santa Monica College, eller vad tror du? Kan man få lite medhåll av en L.A-veteran? :)

Kram/ Cassie.

Mamsen sa...

Ursnygga bälten gumman, jag håller med använd dom flitigt !! Kram

Anonym sa...

Känner du hon som kallar sig för hollywoodspionen av någon anledning eller akerman? tror pluggar på smc oxå? Bara en fundering hihi. Du är i alla fall jätte söt oc h din blogg är så jordnära och du verkar vara det jämfört med andra.
- Emma Samuelsson
http:emmasmodenews.blogg.se

MichaelaWesterlund sa...

Anonym1: tack snälla!:) Japps alla terminer är csn berättigade. jag tycker absolut att ni ska välja SMC, finns så mycket mer här i Los Angeles än i Santa barbara. Visst SB är supermysigt men väldigt litet.

Anonym2: Hollywoodspionen?! Jennifer hon går på samma skola som mig ja. Jordnära? Jo det tycker jag väldigt mycket att jag är :) jämfört med andra (vilka du nu menar?) vet jag inte riktigt men.. ha det så bra!