juni 12, 2010

these cupcakes

Inte blev det någon sovmorgon denna Lördagen inte, klockan nio vaknade gänget upp i vardagsrummet och kom in hoppandes och väckte mig och Sannis. 'Vi måste kolla matchen' skriker Jonas. Det var bara att göra sig i ordning lite snabbt och sticka bort till Goal på third där England vs USA visades. Favorit Joan's on third ligger precis bredvid så det blev lunch där och så klart en chocolate coconut cupcake efteråt för mig. Kan inte gå till Joan's utan att köpa en sådan, omöjligt.
Lätt LA's bästa cupcake!
Fanns inget bord ledigt så vi fick för oss att sitta med några främlingar och äta, vilket resulterade i en sjukt rolig lunch. Underbara människor som bland annat jobbade för Louis Vuitton i New York.
Hemma nu igen efter stor shopping på CVS inför kvällen, och vi ligger sex personer helt däckade i våra två sängar och pratar om hmm.. livet? Gud vilken skön start på dagen, älskade LA. Ikväll kommer som sagt min Camilla och vi har då fixat fest i Darrens hus i Beverly Hills, där vi sist firade Dell's födelsedag. Kommer nog bli en himla kul kväll!

Inga kommentarer: