april 13, 2010

sundayfunday

Söndagen började med att det regnade, Jahopp så vi gick en promenad till Lincoln rd och jag drack te, de andra drack kaffe och cola light. Myste ett par timmar i sofforna utomhus under ett stort parasoll och pratade om allt och inget samt försökte planera söndagskvällen, fast vi var sjukt trötta efter natten innan.
Kvällen kom och vi åt på en mysig uteservering på Collins och självklart delade vi på en efterätt också, sjukt god choklad kaka!
Blev sedan lite hotell lounge span och därefter vidare till klubben SET, snygg klubb men musiken och crowden var inte riktigt vår kopp med te. Dansade en sväng och sedan bar det hemåt, var alldeles för trötta och ville ladda för en ännu grymmare måndag istället.
Sannis och jag
Jag älskar söndagar och jag älskar denna mysiga fåtölj!!

5 kommentarer:

Johanna sa...

du är så snygg min fina!

Sofia sa...

Hur lång är du och du är ganska kurvig va? alltså smal gud jo men typ former? eller? hihi ja är bara nyfiken. Tack för en bra blogg!! kraama

MichaelaWesterlund sa...

du är så het min fina ;)

eh hmm.. jag är 157 kort och ja..kolla bilderna jag vet inte. :)

Anonym sa...

Hej, skymtar en fin sjal/scarf på första bilden, vet du var den är ifrån? Underbar färgkombination tycker jag! Tack för att du delar med dig av ditt liv, det förgyller min tillvaro!
//Anna

MichaelaWesterlund sa...

tack snälla :) Den är från H&M!! kram!