april 08, 2010

SPRINGBREAK!

Äntligen är det Springbreak! Inga skola, inga läxor och inte ens jobb för att min söta chef har gett mig helt ledigt. Sjukt skönt! Förra Springbreak gjorde vi ett schema, haha. Kolla in! Vi höll oss ganska bra till det har jag för mig. Men klubben Myhouse känns väldigt långt borta just nu, men kul hade vi då i alla fall. Detta lovet stannar vi dock inte kvar här i Los Angeles utan i morgon åker jag, Sanna och Söderwall som sagt till Miami i fem dagar. Hur underbart? Jag längtar, längtar och längtar tills vi sitter där på flyget i morgon klockan 1215 pm.
I kväll ska vi köra Johanna till flygplatsen och efter det kanske det händer något skoj, men inte för kul för måste upp tidigt och packa i morgon för det har vi ju så klart inte börjat med ännu. Har jag sagt att jag älskar La-la life?
Puss till min fina familj där hemma som jag saknar så mycket!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag tänkte höra hur man har råd att bo i LA. det verkar ju vara jättesvårt att få arbetstillstånd så hur har man råd att leva, sen plus att åka till miami? är väldigt avundsjuk, hoppas på att åka dit snart!

lisa Pettersson sa...

ha det helt underbart!!!

mamma sa...

Ha det underbart !! Puss på dig med gumman !!!

MichaelaWesterlund sa...

Jag har det underbaaart :)