april 24, 2010

all these crazy things...

Har haft en underbar dag i solen. Ätit brie ost, jordgubbar och druckit rose vin på Farmer's market på en liten mysig fransk restaurang med Sannis och Rod. Hemma igen och ska svira om för kvällen. Johanna kommer snart hem med cupcakes från Crumbs! Sannis och jag ska iväg och möta upp Eva i Downtown för ett fashion event om en stund, sedan blir det Avalon hela natten där Steve Angello spelar! Kommer bli grymt idag!!
Grattiiis världens bästa pappa som fyller år idag! Älskar dig!

3 kommentarer:

pappa sa...

tack min stora skatt,ha det bäst

Stina sa...

Hej.:) Tycker du har en riktigt bra blogg och ditt liv verkar så himla roligt. men undrar om du skulle vilja svara på några frågor... en sak jag undrar över är hur du lyckas leva i La. överlever du på csn eller har jobbat upp pengar sen innan? Och är det svårt att hitta lägenhet när man bara åker dit?

sen sista frågan är om det är svårt att komma in på krogarna etc om man är under 21 (för jag tror att du varit det) ? :) kram stina

MichaelaWesterlund sa...

:)
Tack så jättemkt! Överlever på csn och lite sparpengar och hittills har det fungerat bra! :) Lägenhet är inte slls speciellt svårt. Craigslist är toppen. Just nu har vi en lägenhet på ParklaBrea i west hollywood, där priserna är mer än godkända:) Nej det är inte speciellt svårt att komma in när man är under 21 år. Har många vänner som är det! ;) Kram!