mars 27, 2010

swedish invasion

I går kväll var det svensk invasion på the viper room. Last days of April, Danko Jones, Adam Tensta, Looptroop och Timbuktu var på scen. Anna Anka var bland annat där och kikade och flera hundra svenskar till, att det finns så mycket svenskar i LA är sjukt.
Stefan, Johanna och Sebbe
Viktor och Alex
Danko Jones
Adam Tensta var grym!
Jag, Sanna och Sebbe smet till Trousdale vid tolv för att dansa istället. Systrarna Hilton var båda där och hade bord med snygga Stavros och slisk Brandon Davis. Senare kom världens sötaste par, Orlando Bloom och Miranda Kerr. Hur kan man vara så vacker som Miranda?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Michaela, jag undrar vilka av dina kompisar som man ser mycket av i bloggen som är från Sverige? :) Kände du några av dom innan du flyttade till LA? Flyttade du ensam eller tillsammans med någon? Ha det bäst! Kram :)

MichaelaWesterlund sa...

Hej!
En del är från sverige och andra från olika delar av usa, irland, mexico och england m.m. Alla blondiner är svenska kan jag säga ;) och några mer. Jag kände ingen när jag flyttade hit utan jag åkte hit alldeles ensam och har lärt känna alla underbara personer här i LA! Viktor däremot flyttade hit för ett år sedan för jobb och vi kommer ifrån samma stad, Lysekil och har känt varandra innan så han är den hemifrån! Kram!