mars 08, 2010

E!

Igår trillade jag, Sannis, Dell och Melvin in på E channels Oscars efterfest som hölls på nya Drai's W hotel Hollywood. Glad är jag för det och att vi bestämde oss för att gå ut fastän det nu har varit fester och event i fem dagar. Jag är död. Helt död bokstavligt talat men det får det vara värt!
Vi började kvällen hemma hos Melvin vid Sunset Plaza, en riktigt snygg bachelor lya med världens finaste utsikt över Sunset blvd har han, ska sno huset från honom! Stod på balkongen och kikade på limousin efter limousin som rullade in till Vanity Fair festen som hölls på Sunset Towers. Hela Hollywood blvd och Sunset blvd lös upp mer än vanligt igår och det var minst sagt kaos överallt! På röda mattan var det också kaos och något jag aldrig kommer förstå är hur och varför människor skriker och gapar så sjukt mycket när det kommer kändisar? Herregud.
Snygga (enorma, i jämförelse med mig) Tyra Banks var där, Benji Madden, Jay Manuel, Ryan Seacrest och säkert många andra som jag inte såg...
W hotel är så jäkla snyggt, är nog nya favorit hotellet och klubben Drais på hotellets rooftop var riktigt bra och loungen nere i hotellet är som sagt så himla snyggt inredd.
Fick ett par drinkar för mycket av Dells kompis Jayde och hennes vänner, som var mycket trevligare än dem varkar vara i the Hills. Tjejen i mitten, Adrianna har mitt drömjobb - fashion editor/stylist på Vogue. Åh för henne!
You gotta love LA!

4 kommentarer:

Anonym sa...

wiiie baby what a nite! xoxo eva

ewe sa...

gumman förstååår inte hur ni kommer in på allt, sååå avunsjuk e jag här hemma=( haha!

MichaelaWesterlund sa...

what a nite yah haha!
saknar dig här! kom hiiit älskling!

Mamma sa...

Gumman ! Du gör ju de du har drömt om, och jag vet att du även kommer att få ditt drömjobb en dag !! Det är bara att lyssna till ditt hjärta och fortsätta din dröm ! Vi här hemma finns här för dig alltid och stöttar dig i allt det vet du ! Kram