februari 10, 2010

underklädes design, en som ramlar i trappan och massa serier.....


Denna onsdagen har bestått utav tyg klippning och design idéer för Bristols6 nya underklädes kollektion som fått hjälpa till med, så jäkla fina underkläder kommer det att bli. Dock kommer dem att kosta skjortan, men dem är väl värda det. Rihanna har förresten Bristols6 nippies på sig i hennes nya video.
Efter en hel dag där åkte jag hem, och väl hemma ramlade Johanna nerför trappan. Jag och Sanna trodde hon hade brutit allt som fanns men det visade sig vara lite smärta i svanskotan bara, tur det stackarn! Hemska som jag och Sanna är kunde vi inte sluta skratta åt henne. Tänkte egentligen gå ut i kväll men bestämde mig i sista stund att spara mig tills i morgon och istället titta på lite serier och brainstorma idéer till GoldenPony hela kvällen. Missade ett grymt konst event på Melrose med Rosengren i kväll på grund utav min sista final, är verkligen sjukt trött på skolan nu. 5 år har jag pluggat snart, fy fan.
Förresten, i morgon blir jag brunett. Har haft svårt att bestämma mig med om jag ska ha blondare eller brunare hår men har tillslut kommit fram till att färga det chokladbrunt, har inte haft hel brunt på säkert 4 år. Rockchic, så det så mamma!

7 kommentarer:

Alexandra sa...

Jag blir så avundsjuk när jag läser din blogg!! Brainstorma ideer till Goldenpony, gå på konst event... Idag ska jag ta mig genom snörstormen till biblan och skriva om servicemarknaden inom tjänseter, blir du lika avundsjuk =)

MichaelaWesterlund sa...

hahah du söta :) Jaaa faktiskt är jag avundsjuk jag saknar sverige lite, vill se all snö :) men hade nog tröttnat efter en vecka kanske... kom hiiit! pusss

annawii sa...

Härligt med en hårförändring!!

svar: Gojane är ju från USA så för dig borde det bli löjligt billigt att beställa dem :)

kram

mamsen sa...

Helt rätt gumman ! Sötnos !

MichaelaWesterlund sa...

Va e dom gumman? Hade ingen aning, då ska här beställas :) tack! ha det underbart i kalla umeå nu :)

Veronqiue sa...

Vilken himla fin blogg du har! Ta gärna en titt på min med, om du har tid! :)

Anonym sa...

En skönhet klär i allt!! Puss Josse