januari 22, 2010

Radiohead in my head

Eftersom det har regnat här i LA nu i 5 dagar tror jag så har jag inte gjort allt för mycket (ingen vill gå utanför dörren här när vädret är så här). Har mest bara pluggat, jobbat och streamat serier vilket jag inte gjort mer än säkert två gånger sedan jag flyttade hit, finns ingen tid men denna veckan har det funnits tid. Både trist och skönt! Men igår efter två glas rödvin och tre Desperate housewives avsnitt bestämde jag och Sanna oss för att trotsa regnet och ta en taxi bort till lokala baren Snake pit och möta lite vänner. Väldigt långt ifrån Hollywoodaktigt, vilket är himla skönt ibland. Drack billig god öl och babblade om allt möjligt med Alex och killarna medan Sanna och Mike mest höll på med sina jäkla Iphones.
Åkte till mataffären klockan två för att köpa tacos grejer och 9247 andra grejer som såg mumsiga ut. Enligt Alex gör Mike världens godaste kalkon tacos...
Lyssnade på älskade gamla Kent, Blur, Radiohead och Mike's band RKK och the surrender medan vi åt den sjukt goda tacosen och inte att förglömma cupcakes efteråt (som jag prompt skulle köpa med hem) Red velvet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad trist med regn! Hoppas det går över snart så du kan vara ute som vanligt! Trevlig helg!
/ Kram Ida -www.lippstick.se

Anonym sa...

AWESOMEEEE!

MichaelaWesterlund sa...

Ja äntligen sol nu! Detsamma! :)