januari 08, 2010

memories

Kikade igenom lite facebook bilder från förra året och hittade dessa.
Igår blev det en riktigt lyckad kväll, först stack jag, Sanna och Jessica till Roger room, sedan till Voyeur som var packat med folk. Audrina var sjukt snygg igår, hon blir bara snyggare och snyggare. Sedan tröttnade vi och stack till Guys and dolls och mötte upp Katta men efter ett tag hamnade vi åter igen på Roger room. Efter klockan två var vi så hungriga att magen skrek, så det blev att sticka till Mels på Sunset, men kvällen tog inte slut där. Klockan tre åkte vi upp till Adams hus i hillsen och lirade lite musik och åkte hem till underbara sängen runt fem, sex. Puh. Kameran fick jag inte med mig igår så inga bilder blev det.
Har nu precis kört hem min kompis till Beverly hills och ska strax svira om och möta upp Jessica för manikyr och lunch på Joan's on third.
Lalalala-land

9 kommentarer:

Anonym sa...

Killen längst upp är med EVERYWHERE!? :P

MichaelaWesterlund sa...

Viktor ja! :)

Anonym sa...

ÅH minnen! Vegas och Malibu :D. Fan va kul vi haft!!!

Felicia sa...

Men åh vad orättvist.. vill oxå vara där! :)

Anonym sa...

Hej jag är en ny läsare. Som nu är helt fast i din blogg. vad gör du mer än skolan? Gud vad söt du är förresten, ser så himla gullig ut och verkar vara det också. Och ler på varje bild, fortsätt så! P.s vilken är den trevligaste kändisen du mött?? Xoxo Lisa C

MichaelaWesterlund sa...

Hej anonym! Utöver skolan så har jag ett internship på ett modeföretag som heter GoldenPony, där jag har hand om deras blogg samt lite andra små grejer som har med marknadsföring att göra. Jag jobbar också på ett företag som heter Brisol6 som gör "fashionsolutions" som hemtape, nippies osv. :) Kanske kommer att börja på Chic little devil som intern i vår oxå om det finns tid, vilka är LAs största styling firma så det skulle vara riktigt kul :)

MichaelaWesterlund sa...

trevligaste kändisen. hmm.. margeritha missoni, dicaprio, nick cannon, jesse mccartney eller paris och nicky kanske? Finns många som är trevliga. Om det dock är falskhet det vem man ju inte men. Lance Bass från gamla Nsync var verkligen supertrevlig måste jag säga!

Madde sa...

Fy faaaaan vad jag saknar LA och ER TJEJER! Får jag komma och hälsa på i vår? :) Puss från Madde

MichaelaWesterlund sa...

JAAAAAA kom kom kom kom!!!!