januari 19, 2010

diggin' the rain

Igår tyckte jag att det var riktigt härligt att det regnade hela dagen (dock inte lika härligt att det är är tornado varning här!) tur att jag flyttat ifrån stranden. Idag regnar det fortfarande och blåser som aldrig förr, värre än hemma på västkusten nästan. Vill inte lämna lägenheten och har inte gjort det på över 24 timmar heller, tragiskt haha. Tur att jag har onlineklass och inte behöver åka till skolan som stackars Sannis måste, tur också att jag kan jobba hemifrån en hel del med mitt internship. För igår öppnade vi upp GoldenPony, så nu är det bara att börja shoppa här. Dock bara i USA, men inom kort kommer även du mamma kunna beställa! Höll på halva dagen igår och letade efter bra sidor och bloggar där GoldenPony kan frontas.
Ska bland annat vara med i mars numret utav Lucky magazine. Inte dåligt! När jag inte pluggat business communication (längtar tills min fashion marketing kurs börjar) eller jobbat med shoppen och bloggen så har jag...
vilat mellan varven
kommit på att Taylor är nog den snyggaste 16 åringen som finns
ätit prinsesstårta från IKEA
drömt om cupcakes
letat efter Miami resor för springbreak och bestämt att vi ska till Coachella i april.
hittat min nya drömklänning
bestämt att min blivande kärlek ska vara en polospelare (säger Sanna, det är nog hennes dröm mer kanske men oj fy satan så hett)!
kikat igenom den bästa mode boken
varit sugen på pommes, helst från Hermes ;) men nej nu är det slut med sådant onyttigt.
Så nu vet ni familjen, vad jag sysslat med de senaste dygnet. Jag lever!
Idag blir det upp med paraplyet och bort till Whole foods och köpa mat, gå på manikyr och i kväll kanske drinks på älskade Marquis eller Palihouse med Bryce och hans vänner.

3 kommentarer:

Anonym sa...

polospelare gumman? hhaha.. du e ju för gullig! Kram Emma

janet sa...

åeehh

cupcakes!

varför finns inte det på hemkörning?! DET e frågan.

Sara sa...

Din lille gottegris! :) som alltid! haha. o cupcakesen. Öppna en cupcake butik gumman!!! Skulle passa dig perfekt!!