december 20, 2009

My papaparrrttyy weekend

Torsdag
Helgen startade med fingerleken(?!) hos Maria och Anna, där vi efteråt drog till Guys n Dolls och dansade av oss. Klockan ett kom Joya och hämtade upp mig och Sanna för att åka till Roger room en sväng istället, där vi mötte upp Mac och killarna.
Mina underbara!
Fredag
Fredagskvällen startade med att massor med paket skulle bli inslagna för välgörenhet till de fina barn som inte får några julklappar. Bland det bästa jag gjort på länge. Julklapparna togs med till världens finaste hus i Beverly hills där dem fick ligga under granen och se fina ut ett tag.
Leksaks kaos!
Linus och Sannis
Christina, Jessica och Johanna
Sötaste Sanne och finaste granen
Fashion TV inspelning
...........
Efteråt kom bilarna och hämtade upp oss för att åka ännu en kväll till Guys n Dolls, tyvärr sög det och vi stack till Playhouse för att dansa istället. Gillar inte Playhouse alls, men konstigt nog blev det riktigt kul ändå. Alla underbara som gjorde det till en kul kväll!
Lördag
Lite avslutnings mys hos Mia och Anna innan alla åker hem för jul. Dock stannar ju jag, Sanna och Viktor här över jul. Vissa kommer tillbaka i vår och vissa lämnar oss här, usch.
Moi, Anna och Maria
Drog in till Hollywood en sväng och hoppade runt bland klubbarna, och partyhelgen avslutades med mat klockan tre på Aroma cafe.
Au revoir!

3 kommentarer:

annawii sa...

Vilken härlig helg!!

Kram

Anonym sa...

OMG! Au revoir??

MichaelaWesterlund sa...

Yes, Au revoir- och helgen är över!