december 13, 2009

My new "local"

Min nya favorit bar är från och med nu village idiot som ligger på Melrose, hamnade där av en slump igår för att vi var hungriga efter vi varit på Four seasons. Ja, gårkvällen blev inte som vi planerat riktigt. Vi skulle till hotellet Marquis och möta upp lite folk men ändrade oss i sista stund, som alltid när jag och Sanna bestämmer oss för att gå ut ensamma.
Village idiot hade massa gott snacks, bra folk och goda cider (cider hittar man inte lätt här i L.A!). Hotellet Four seasons däremot är sjukt fint men inte riktigt my cup of tea som Johanna alltid säger. Mest äldre rika män och damer bara, kanske hade med att det var Lördag men inget för oss i alla fall. Vi höll oss till en sak under kvällen och det var efterfesten i Bel air som Nic hade tjatat om hela kvällen.
Förutom att vi råkade köra in i en annan bil uppe i hillsen (det gick bra tillslut!) så blev kvällen riktigt lyckad!
Sannis
Min nya fina väska fick hänga med ut på äventyr.
Ena huset värre än de andra i uppe i Bel air.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hur lever du? Jag menar, allt du gör kostar ju massor. Var får du pengar ifrån? Har du jobb eller besparingar?

Sanna sa...

Du borde ha mer bilder på dig själv!

Sanna sa...

och vart är din frågestund?? snälla! :P

MichaelaWesterlund sa...

Hej anonym! Allt kostar inte pengar men mycket gör det ja. Jag lever på lite CSN, sparpengar och mitt jobb. Man tror att det kostar så mycket att göra allt här men mycket är väldigt billigt och mycket roligt kan man göra gratis oxå. Plus att jag köper inte dricka ute ofta, högst en för vi kör alltid när vi går ut och bensinen är väldigt billig här. Det som kostar är middagar (som är mkt billigare än i sverige) och shopping då. Jag är en slösare men har ändå lärt mig att hålla i pengarna här :) så hittils har jag klarat mig bra! :)

Hej Sanna! Bilder på mig? Ska försöka hinna med frågestund :)

jossee sa...

Jo visst är det, defenitivt en av mina favoritserier! Är ju världens serie/film nörd haha. Hoppas du har det bra i LA :)

prosha sa...

Fin väska!=)