november 24, 2009

Hur hamnade jag då här i Los Angeles?

Eftersom jag startade denna bloggen för att min familj ville veta hur mitt liv i Los Angeles är, vad jag hittar på och vad jag gör osv. så har jag inte behövt skriva om vem jag är och varför jag kom hit. Men nu ni. Jag bestämde mig efter att jag tagit examen ifrån Skövde universitet i maj 2008 att åka själv till Los Angeles och plugga mode i ett halv år, vilket jag drömt om att göra sedan jag var 12 år och följde serien Beverly hills dag ut och dag in:) Rätt som det var hade ett halvår passerat och jag kände mig inte redo för att åka hem till kalla Sverige än, därför bestämde jag mig för att ta dubbla certifikat i marketing och merchandising och stanna ett år till. Nu har jag varit här i nästan ett och ett halvt år och vill inte åka hem riktigt ännu. Därför började jag söka internship och jobb. Efter massa planering ska jag stanna minst till sommaren och jobba med Emily för Golden Pony samt läsa en fashion marketing klass och fashion show production klass i vår. Vad detta leder till och hur länge jag blir kvar i Lala-land vet jag inte riktigt ännu.
Jag bor nu med min underbara roomie Sanna mitt på stranden i Venice beach, dock flyttar vi upp mot West Hollywood i januari till en mysig större lägenhet med en till underbar tjej på grund av att det är närmare till jobb, events, vänner och hela Hollywoodbiten. More to come.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Tack tack tack! Uppskattat!! :)

alexandra sa...

Åååh fan va härligt! jag vill meeed

Mikaela sa...

Ohhh, jag vil också. Så avis!!! Låter verkligen sjukt rolgt!

Anonym sa...

Åh va roligt!! fusk fusk! här i sverige e de så jäkla tist!! puss emma

EM sa...

Tack för att du berätta..:)

Ida sa...

kul att få höra om detta!

jag ska förresten till LA och Las Vegas om 3 veckor och din blogg har gett mig bra tips på vad jag vill göra där :) har du några fler tips på något man verkligen måste göra/se så tar jag gärna emot dom! :)

MichaelaWesterlund sa...

Absolut! :)

Anonym sa...

Söta människa!