november 15, 2009

Fashionable

Att jag inte hade kameran igår är inte okej. Vi bestämde oss för att åka till Teddy's igår och se om det fortfarande var lika bra på Lördagar som det brukade vara, vilket det tyvärr inte alls var. Efter ett tag kom Zachary och hans vänner och vi drog med dom till Kristins födelsedagsfest som hon hade i en utav sviterna på Palihouse, sötaste rosa tårtan fanns där och alla tjejer var så sjukt gulliga och Kristin hade finaste Jimmy Choo's på sig. Efter ett tag tröttnade vi och killarna ville gå på en efterfest i Hollywood hills för MOCA eventet. Vi hängde på, det är väl som alla andra mansion partyn brukar vara, alla är fulla/höga och det är inte lika flashigt som det låter. Väl där, möttes vi utav den största grinden någonsin, och väl inne i huset kan man säga att man dog. (Jag älskar vackra hus). Ett riktig konstverk, killen som bodde där är tydligen världens största konstsamlare (han hade till och med ett stenverk från 1200 f.Kr!) och bland annat Karl Lagerfeldt hade sin show för samarbetet med Dom Perignon där för ett par år sedan, vilket väl säger allt. På festen var det nog cirkus 20 personer och den första man sprang på var en sliskig Brandon Davis, därefter kom snygga Bradley Cooper och Stavros Niarchos och hälsade oss välkomna. Efter första glaset stod man rätt som de var och skaka rumpan på vardagsrumsgolvet med söta Margeritha Missoni, Nicky Hilton och Lindsay Lohan. Klockan sex fick vi alla nog och trötta som bara den drog vi hemåt igen (efter att söta butlern hämtat pizza och glass åt oss tjejer. Utanför möttes man utav galna paparazzis som stod utanför och väntade på en hög Lindsay bland annat. Lyckad kväll och idag är man tröttare än man förtjänar faktiskt, ska nu möta upp min underbara familj för att visa dem runt! Hur mysigt som helst att dem är här!!

7 kommentarer:

ANNAWII sa...

Ojojoj vilken kväll! Vill du byta liv med mig i en vecka? jag skulle behöva lite glamour haha ;)

Kram sötnos!

Jacob sa...

Sweet! Måste vart riktigt grymt, klart du hade tagit kort om du haft kamera!!

Mikaela sa...

Låter helt sjukt roligt!!

Anonym sa...

I'm now not positive the place you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning much more or working out more. Thanks for magnificent information I was in search of this information for my mission.
Also visit my blog post ; watch nfl games online

Anonym sa...

Hurrah! At last I got a blog from where I
be capable of genuinely take valuable information regarding my study and knowledge.
Also see my webpage - piano lessons

Anonym sa...

It's a pity you don't have a donate button! I'd without a doubt donate to this outstanding blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding
your RSS feed to my Google account. I look forward to brand
new updates and will talk about this site with my Facebook group.
Talk soon!
Also visit my weblog ; amphora tobacco

Anonym sa...

Wow, amazing weblog structure! How long have you ever been blogging for?
you make running a blog glance easy. The whole look of your website is excellent, as well as the
content material!
Here is my page :: http://moszeml.ru/blogs/944/1412/remove-acne-scars-overnight