maj 17, 2009

Oh snaaaap!

Nicky o söta Madde
Lördagen började med vintageshopping på Melrose..
... hitta en fin tubklänning på Urban och en röd jumpsuit på American vintage!
Sedan vidare till Robertson och käkade lunch på mysiga the ivy en sväng.
......
Sedan kom vi hem, nyckeln va borta och vi var utelåsta i 3 fan timmar, tur att vår snälla granne bjöd oss på dricka och visade sina senaste filmer han producerat för oss, så trist hade vi inte iaf! Men ingen landlord svara och tillslut fick vi ringa låssmeden kl tio och betala 125 dollar för att han skulle öppna vår dörr. Tur hade vi en extranyckel inne i lägenheten så vi kunde låsa dörren och dra vidare till Teddy's i Hollywood vid elva :)
Moi o Johannis
Hollywoood
Kan vi inte få behålla denna bilen resten av terminen Adam:)?
Lalalala..
Teddy's
Finaste tjejerna!!
Jag fick äntligen se Leonardo DiCaprio, så många gånger jag missat han nu men finally:) Sprang även på en fin Nicky Hilton, en het Ryan Reynolds och en alldeles för smal miss Lohan va där och dansade loss! Bästa kvällen på länge och tack för bästa musiken på lördagar!:)
Mia o Maddis

5 kommentarer:

Maddis sa...

Åhh vad jag älskar din blogg Mickis! Gud va roliga bilder du har tagit, vi borde byta bilder nån dag! Till helgen blir de fest igen! :D Åhhh, Ryan Reynolds??? Han missa jag! Gud, du såg ju många fler kändisar än mig! :P Puss puss!

MichaelaWesterlund sa...

hihi! Tack detsamma snyggo! Ja till helgen blir det samma visa:) haha! Ja han e ju inte lite het han! Ses i morgon hoppas jag! Pusssss!!

Mamma sa...

Det blir inte lätt att återkomma till vardagen lilla gumman!!!! Men, men se det som återhämtning här hemma i två månader innan du drar tillbaka efter sommaren !! Otroligt fina bilder som vanligt !! Kramar !

freshandclean sa...

Hej!

Jag har precis startat en blogg med ett nytt koncept. Jag publicerar bara andras inlägg! poängen är att man ska kunna hitta nya roliga bloggar utan att leta ihjäl sig. De listor med bloggar som finns idag är bara topplistor, jag vill få fram alla andra bloggar! Men för att få igång bloggen så att konceptet fungerar måste jag sprida mitt budskap (det är det jag gör nu). Under fresh&cleans rubrik på bloggen så finns det en kort förklaring till hur man gör för att publisera ett inlägg av sin egen blogg. Titta gärna in! Ju fler desto roligare... kram!

emmi sa...

skulle jättgärna vilja veta mer om shoppingen på melrose(var är detta?) och i L.A. Kläder som är lite annorlunda men även vanliga klädeaaffärer. Hur är abbot kinney, vad för typ av affärer finns där? Och vad pluggar du, finns det modejournalism att plugga någonstans i Californien eller modeinköp eller andra modeutbildningar? Snällt om du svarar i min blogg:)