maj 26, 2009

Knock You Down

I torsdags gick jag Johanna o Sanna på manikyr o pedikyr så vi skulle va fina i Vegas. Jag somnade liiite lätt under massagen, underbart!
På kvällen åkte Sannis, Sanne o jag in till Hollywood och svängde förbi Teddys en sväng som hade jazzkväll, och satt ute vid poolen och tog de lugnt, där Danny kom efter ett tag. Då vi bestämde oss för att gå över till H-wood, men ångra oss så det blev ett packat Delux där the hills gänget firade Brodys flickvän som fyllde år, och halv två sparng vi över till Ecco för att dansa sista halvtimman där. Rörig kväll men kul!
Roosevelt hotel
......

Igår var Anna o Jessica över en sväng för att byta alla Las Vegas bilder, har nog sisådär 1500 bilder därifrån nu plus att Madde kommer med sina imorgon, herre!
Igår kväll iaf mötte vi upp Jordin och hans kompis Daniel på mysiga stället Townhouse här i Venice. Blev ganska packat efter ett tag trots att det har varit Memorial weekend och folk har festat som galningar hela långa helgen. Jordin hade precis kommit hem efter att ha varit på inspelningen av Americas next topmodel, där han var avsnittets fotograf. Tyra Banks hade tydligen bantat ner sig rejält och lång som satan var hon, två huvuden längre än Jordin, haha! Alla tjejer var precis lika hispiga och gapiga som de alltid är i alla säsonger. Den ena värre än den andra :)
Nu blir det att åka o kolla vår jäkla bil ännu en gång för den hoppar och låter, sedan stranden med Daniel o Jordin. Varit ledig en heel vecka från skolan nu, tiden går så sjukt snabbt. Bara 4 veckor kvar till jag åker hem till Svealand..

Inga kommentarer: