maj 20, 2009

Jai hoi

Igår åkte vi till Culver city och spana in tisdagsmarknaden och en snabb sväng till bilfirman, och körde sen runt och kolla in mysiga fik osv. Vissa delar av Culver city e ju såå fint. Hade jag ingen aning om..
Sony pictures...
Åkte sedan vidare bort till underbara Malibu i fina vädret, åt lunch på Coogies och shoppa sedan lite hår och hudprodukter på Colony Plaza.
......
Hade sedan bestämt med Eddie att vi skulle komma upp till tv-inspelningen av Biggest loser som höll till långt uppe i Malibu Canyon på en ranch, och lämna lite saker till han. Aldrig vart runt där innan men gud så fint Malibu canyon är. åh!
Vakten kom och öppna åt oss utanför King Gillette Ranch och sedan körde vi efter han in på detta gigantiska ställe, herrgård, mansion eller vad man nu kallar det.
Va inte riktigt tillåtet att ta bilder inne på ranchen men några lyckades jag få. Hästar, ridbanor, hagar, stall, underbar herrgård. Shit! Lyxlantliv!
Lämnade över lite saker till Eddie från Adam och väntade sedan på att inspelningen skulle vara klar vid sju.
Lååång men rolig dag!
.......
Malibu canyon
Mysigaste herrgården.
Dagen slutade med att vi körde hem Eddie till North Hollywood, så då fick man kollat in hur de ser ut i de hoodsen oxå. Så åkt bil gjorde man ju igår sisådär 8 timmar.. kom hem sent som satan så ingen utgång hann man med till Bardot som hade något modeevent igår. Vilket nog var lika bra de så man e pigg idag. Iväg till skolan nu och sedan till 3rd street i Santa monica och fika med Mia.

Inga kommentarer: