april 07, 2009

Poshglam.com

Fick svar från modesajten poshglam att jag får göra internship hos dom, :) MEN måste va där i tre månader från och med nästa vecka.. shit, de går ju inte så nu har jag panik. För jag ska ju redan åka hem till sommaren den 21 juni o jobba! O stanna här en extra månad obetald e ju inte kanske de bästa även om de e en väldigt bra erfarenhet, o chans om jag vill komma tillbax hit i höst! Svårt med beslut i livet ibland..... ? 

.....................................

.....................................

5 kommentarer:

Sandra sa...

Heejsan. Läser din blogg varje dag, har själv bott i LA en kort period som aupair, men det funkade inte med familjen. Så nu är planen att åka tillbaka och plugga en termin eller två, tror inte jag har råd med mer. Känns så galet dyrt. Fortsätt skriva som du gör!!
Kram Sandra

SARA sa...

ojoj, vilken chans du har här! det är ju så otroligt viktigt med erfarenhet i branschen, jag hade inte tackat nej. men som sagt en extra månad obetalt.. du kan inte prata med dom om det och förklara din situation?
förresten är det ett internship som du kan vara enrolled i, alltså får du credits för den? jag har alltid undrat hur man får ett sånt internship nämligen hehe

Ewe och mamma. sa...

Go for it !!! kram önskar lillsyrran och mamma..

Emilia sa...

Hejsan. Jag bara undra vad ett internsjip egentligen är, eller vad det går ut på om man ska säga så. Jag vet att det är när man jobbar på något ställe och inte får betalt, typ som att praoa. Men det jag inte fattar är om det tillhör skolan. Alltså ingår det i kursen? Och hur får man ett internship?
Kram.

MichaelaWesterlund sa...

Sandra: Åh va roligt att du kommer hit! De tycker jag verkligen du ska göra. fast jo de e ju sjutk dyrt, de e en stor nackdel men. de e värt pengarna iaf!:)

Sara: ja vet, de e ju verkligen en bra chans. Har mailat dom nu om att ja nog kommer i höst o så. Ska fundera ett par dagar till så:) Ja jag kan få credits för de. Jag bara kolla craigslist på internship o maila lite annonser så gjorde de på egen hand, inte me skolan!:)

Ma o E: :) maybe!!

Emilia: Internship e som prao i sverige kan man säga. fast man kan räkna de tillgodo i sin ubildning ibland. Och oftast så får man inte betalt alls, vissa ger en summa pengar men. Jag sökte på lite annonser jag såg på nätet, men kontakter e ju de bästa egentligen, om man känner nån som jobbar på en firma eller så:)