april 15, 2009

It's (not) always sunny in Cali!?

Morgonen började med godaste frukosten på Benice i Venice:)
Söta små strandhus på sunset beach
Lite för blåsigt för att bada...!
Sunset beach
Seal beach marina
Paus på starbucks
Blev kär i badrummet på den mexikanska restaurangen i Huntington, haha!
Marknad i Huntington beach, köpte godaste jordgubbarna o mumsade i oss!
Sannis o Dell
50-tal!
Viktor
Andra dagen på springbreak va underbar, jag och Sanna bestämde oss för att åka runt i underbara OC och spana runt lite. Synd bara att vädret inte va som vi planerat?! Första stoppet blev sunset beach (och nej, de va inte där som serien sunset beach spelades in tyvärr). En timmes mys på stranden me alla amerikanska high school elever som chilla där efter en lång skoldag. Efter det så drog vi vidare mot Seal beach och kolla in fina marinan o massa vackra lyxhus. Tillsist mötte vi upp Dell hemma hos han i fina Huntington beach där han visade oss mysiga surf city samhället. Gick på marknad, åt jordgubbar, gick till en god tacorestaurang och tillsist promenad på huntington piren och kolla in Rubys, ett riktigt amerikansk 50-tals diner!
Halv sju åkte vi tillbax mot Los angeles för att handla lite mat, hämta upp Viktor i Venice och åkte till Whole food och 99an. Skulle hem efter detta men kom helt plötsligt på att varför inte gå på bio? Så åkte direkt in till Santa monica och 3rd street och käka hamburgare på en sportbar. Gick därefter o såg Observe & report (sjukt kul, men sjukt sjuk humor oxå:), och efter typ halva filmen kom Dell och joina oss. Ja, och efter filmen kl halv ett bestämde vi oss för att gå ut och ta en öl här i Venice. De va tisdagen de... :)

1 kommentar:

Maria sa...

Vikka bilder! Ser ut som du lever drömlivet borta i kalifornien!! Avundsjuk e man ju inte hör hemma i sweden iaf! :/ Fortsätt skriv som du gör! Sjukt kul att följa nån som bor där borta!
Kram maria