april 10, 2009

Happy easter everyone!!

Utsikten! Underbar! Viktor o Sannis.
Blev Villa igår, en trevlig kväll med massa söta o underbara människor! (trist att man inte får ta kort där inne bara). Jag som inte riktigt gillat Villa tidigare, men jag antar man kan ändra sig? Inga kändisar i sikte, haha. eller aa jo, svenska Alexander va där en sväng, och söta tjejen från alla David Guettas videos va iofs som vanligt på Villa och sprang runt o serva alla med skumpa och dylikt...
Har precis varit nere och ätit lunch med Viktor som nu kommit fram hit till LA. Visat runt lite och så fick han kolla in vår lägenhet, han verka gilla utsikten iaf. Så ikväll blir det barhäng här i Venice med honom och lite andra goa vänner! Gaaanska skönt att gå ut i jeans och tisha ibland oxå och dricka Corona, och inte va stylad à la Hollywood!
Ska försöka hinna ner strax och dricka en soylatte med Maria o Anna oxå innan de fuskisarna åker till CABO i Mexico imorgon för att fira springbreak en hel vecka!

P.s!! Finaste låten (förutom Taylors) är the climb, som otippat görs utav Miley Cyrus(?!)

2 kommentarer:

Johanna sa...

att man alltid ska missa kändisarna, fast skarsgård kanske inte va så mkt att hänga i granen. vi får se om jag tar mig till venice idag eller inte ..

Emilia sa...

vi verkar ha samma musik stil, haha! jag ääääälskar taylor swifts love story, den är grym! och jag gillar faktiskt miley cyrus låtar också. man kan tänka sig att de inte ska vara speciellt bra eftersom jag inte gillar hannah montana precis men hennes egna låtar är faktiskt bra! lyssna på låtarna från hennes album "breakout" de är faktiskt bättre än vad man förväntar sig! :)