mars 10, 2009

Whole foods and a big cake


Kom precis hem från Whole foods, älskar den matbutiken. Synd bara att de e så jäklans dyrt men man får handla hälften där o hälften på Ralphs eller 99 så funkar de allt:) Så fort man kommer in på Whole foods så ser man alla snygga folk, och hemmafruar med sina skrikande ungar och nannys plus alla snygga par. Lite skillnad mot när man går in på Ralphs eller 99 cent store.

De första vi gjorde när vi kom till affären var att köpa en kaffe och gå till den underbara efterrätts avdelningen. (huur mkt farligt gott som helst)! Där blev det en bit chokladmouse tårta och morotskaka:) Onyttigt men så jädrans mumsigt! Satte oss utanför butiken och mumsade i oss innan vi åkte vidare och inhandlade veckans mat på Ralphs!
Nu sitter jag här och spanar från köksfönstret på nån inspelning här nere på stranden, trodde de va Ryan från MTVs "Life of Ryan", men vet inte... bikinitjejer på inlines och späckat me folk e det iaf.

Blev ingen utgång igår för va alldeles för trött och behövde plugga plus att jag råka sitt i telefon lite för länge:) Men ikväll så drar vi till Skybar och sen Myhouse.. jobbigt att man har skola imorgon kl 8. Men man orkar alltid!
Nu, plugg plugg plugg, jäkla engelska plugg!
Oooch nu e det en limo utanför vår lägenhet, om det ändå vore mig den väntade på:)
Puss&Kram

1 kommentar:

Jessica sa...

Åhhh baby! ja längtar tillbax nu!!!! kommer o hälsar på dig snaaaart :D