juli 16, 2009

Long time no see

Lite pics från senaste veckan.....


Svettigt blandat med skumpa skum på Smööögen

Mys i sjöboden!


Min Sophia o jag

Längesedan jag skrev här nu. Tiden räcker helt enkelt inte till. Konstigt bara att jag hinner skriva när jag är i Los Angeles där det händer saker 24/7 men inte här hemma i Sverige, där det inte händer alls lika mycket. Men hemma är det ändå grymt bra, har så mycket roligare än vad jag trodde jag skulle ha. Fast det är klart, längtan efter LA finns här. Hela tiden. Pratade med min vän Ravon om vad som händer i LA just nu, massa roliga event, bbq och strandfester. Man skulle ju stannat där över sommarn, nästa år da blir de en Cali sommar. Han berätta även hur det var att delta på Michael Jacksons begravning.. Sinnes. Och att Mariah var riktigt missnöjd över sitt framträdande på minnesstunden för MJ. Tycker iofs inte jag att hon alls behöver vara men, äh.

Nu är det seglarveckan här iaf och massa kul händer på smögen, i hunnebo osv. Synd bara att man jobbar måndag-fredag och inte kan följa med några av vännerna till Båstad, Gotland eller Tylösand ist, men som sagt hemma här är det riktigt bra också.
Imorgon träffar jag min underbara roomie Sannis som kommer hit till västkusten och festar med mig på Smögen och i Lysekil i helgen!

2 kommentarer:

Madde sa...

Sötnos! Du verkar ha det helt underbart! Och jag saknar LA så jag håller på att döööö, men det är väl oxå för jag vet att jag inte kommer tillbaka.... Miss u! Pussar i massor! Krama sanna från mig!

Anonym sa...

ja, nästa år blir det LA över sommaren / jojsi