maj 06, 2009

The hollywood game

Dagen startade med skola och färglära där det gäller att klippa, måla o klistra...
Promenera hem från skolan för att därefter möta upp Donnie och slänga oss på beachen ett par timmar.. va en sväng på Kitson innan oxå, där jag stötte på Chase som tydligen jobbar där. Snyggo!
Så här fint är det inte på väg hem från skolan i Sverige iaf...
Åh vad jag älskar palmer! lalalala...
Home sweet home! Där längst upp bor jag!
Idag är en sån dag som jag längtar hem lite av någon anledning (annars har man knappt tid att tänka på de), saknar såklart familj o vänner osv plus att bestämma sig om att komma tillbax hit eller inte till hösten ligger ju i bakhuvudet 24/7. De e väl det, men snart får jag en hel sommar i Lysekil med alla underbara!! Så saknar jag New York oxå. Inte blir det bättre när jag konstant lyssnar på uptown girl och får flashbacks av vår grymt underbara kväll på 1oak i Chelsea där jag aldrig hört mer blandad och bättre musik, plus att jag träffa på min favorit designer Vera Wang, NYC va underbart. Men LA e bättre för tillfället, det vet jag:), jag älskar ju verkligen detta livet så sjukt mycket!! Och nu har vår affärsidé tagit fart oxå, shit va spännande o se vad detta kan bli! Ikväll iaf blir det Hollywood baby, nu när det är helg för min del, vilken klubb återstår att se!! Denna helgen kommer bli så kul, fullspäckat som alltid. Scheman e ju min grej asså:) NU: en cranberry och vodka drink vid fönstret och val av outfit! innan Jojo o Co kommer!

3 kommentarer:

Johanna sa...

jag är där snart.

MichaelaWesterlund sa...

hahaha! Underbart babe! :D partyyy!!

mamsen sa...

Underbart vackert, men när du kommer hem i sommar , har vi en underbar strandpromenad här nere i norra hamnen.. Det är inte illa för lilla Lysekil... Ha det så bra. kram mamma