april 22, 2009

A new place

Hemma! Fick skjuts hem av min snälla vän Donnie som bjöd med mig på Dodgers nästa vecka!:D Men gud va jag behöver hitta på nåt kul idag, skolan idag va verkligen den tråkigaste någonsin. :/ fick tillbax advertising provet o nopp, gick inge vidare där asså. Inte gjorde de heller de på engelska provet kändes de som. Va hände? För mycket roligt som händer här så jag hinner inte plugga helt enkelt. Skärpning, för de e ju skolan jag e här för egentligen, eller? :) Nog om de! Det är heeelg för mig nu iaf, gud vad jag älskar att va ledig på torsdagar o fredagar. Dock ingen sol nu så ingen beach idag. Men snart kommer Maria älskling o då ska vi gå bort till Venice kanalen (bilden ovanför) o kolla på fina hus. Jag hittade nämligen ett till uthyrning där, så om jag stannar nästa termin kan de kanske bli så att vi blir några stycken som flyttar in ihop där!! Litet hus mitt på kanalen, veranda och liten söt trädgård! Vill egentligen inte släppa min o Sannas lägenhet med finaste utsikten, men vill ändå inte bo mitt i Venice cirkusen, även om jag äälskart men ibland får man ju liite huvudvärk av alla ljud och trummor här nedanför på stranden:)! Men vill ändå hellre bo kvar här i underbara Venice än i Santa monica, och Hollywood e för långt ifrån skolan plus att stranden e för långt ifrån. Westwood eller ett fint rum hos Darren i Beverly hills skulle oxå va perfekt men fortfarande..ingen strand nära.

7 kommentarer:

Jonas sa...

Ah. Den kanalen känner man ju igen. Dyker ju upp titt som tätt i "Californication". Hyr hus där Mickan, gör't, gör't, gör't!!! ;)

Anonym sa...

Ååhh va fint!! Håller med Jonas där! Underbart!

Mamma sa...

Ser underbart ut!! Väldigt mysigt Mickan. Slå till på de ! Kraaamar från en riktigt somrigt Sverige....

SARA sa...

Oooh, om ni hittar ett hus med ett extra rum är jag mycket intresserad! Letar boende för fullt och god knows att det inte är lätt...

puss sötis!

MichaelaWesterlund sa...

Nä de e inte lätt vill jag lova! :) Klart du får plats oxå isf!! Ska kolla på massa nu!
Pusssss

nancy sa...

advertising prov :-)
Jag läse adv. & promotion i Australien
världens tråkigaste och konstigaste kurs.. konstigt nog fick jag bäst betyg i just den kursen.. säg till om u vill ha hjälp med ngt.. har kvar alla min anteckningar :-)
puss

MichaelaWesterlund sa...

TACK nancy!!:) säger till om ja behöver hjälp! Kraaaam