april 23, 2009

James Beach
Varit på mysig middag med Johanna och hennes bror precis på grymma James beach här i Venice (där de har badshorts som lampskärmar, haha). Åt fisk tacosen där, precis som dom gör i roliga filmen I love you man. Drack gott rödvin till och jag o Johanna kunde såklart inte hålla oss och beställde in en smarrig chokladtårta! Satt o prata och kolla på alla människor och drack öl resten av kvällen. Åh, hade verkligen så mysigt, jag älskar Venice, jag älskar LA, jag älskar Cali! Söta tjejerna från Extreme home makeover myste även dom där, och de roligaste på hela kvällen va ett par som såg ut som de skulle äta upp varandra. Herre, ta in på hotell e en bra grej ;) haha, men e man kär så e man kanske! Jag e fenomenal på att fastna med blicken oxå o glooo, hatart. Jag måste sluta göra de, de e inge bra alls! Tack iaf söta Jojo o bror för en mysig onsdagskväll o bra start på den fullspäckade helgen som väntar! Imorgon; downtown med Mia, Sanna o Anna för att köpa nya klackar och roliga smycken för EN dollar. På kvällen blir det förfest här hos oss innan Hollywood, jordgubbs och baileys drinkar för hela slanten!

2 kommentarer:

mamma sa...

Äntligen gumman har du lärt dig dricka rödvin... Visst är det gott ??? Ni ser ut att ha det så mysigt... Till hösten måste de bara bli LA !!! Kram...PS. Tur att jag har din blogg nu när jag går här hemma, alltid lika kul att läsa DS.

MichaelaWesterlund sa...

Ja de e faktiskt riktigt gott :) så nu e jag vuxen!;) Ja de va super mysigt där,åh! Ja de blir nog LA.
Ja jag ha rju startat bloggen enbart för att du ville de mamma lilla:) Hoppas du får börja jobba snart och kan gå utan kryckor!! Puss