april 26, 2009

Downtown by nite

Pusss älsklingar.!
Downtown LA
Mojitos och vodkacranberry såklarttt!:)
Igår kväll blev det att vi åkte till downtown istället för Hollywood, downtown har bästa loungerna och barerna och alla ställen e så snygga. Blev att vi hamna på J lounge där universitetet USC hade stort party. Dansade som galningar hela kvällen och träffa massa underbara människor (fast jo jag e liite avundsjuk på Johanna som drinka med Leonardo DiCaprio igår på Teddy's i Hollywood, jag e nog den enda som missat han varje gång han varit på samma uteställe!) men de kommer väl fler ggr. Följde med Jonas och killarna till deras frathouse på USC för efterfest. USC e verkligen precis som på film, varje gång jag e där så tänker jag bara på alla amerikanska high school och college filmer. Känns nästan som man e med i en film!
Maria o Viktor kör Tequila race
John, Viktor, Moi
Träffa på businesskillen Joshua på J lounge
Dancing all nite long
En svettig gubbe bland alla college folk?!:P
Springa i mina höga klackisar e inte det lättaste!
Påväg till USC i favvobilen!
En galet kul kväll som vanligt med dessa underbara människor! Slutade med att Maria o Sannis stanna kvar på USC o partade resten av natten medans jag o Viktor fick skjuts hem av Dell klockan fyra, som hade partat ihop med ett av mina favvoband hela kvällen! Idag mår jag ganska bra och ska plugga massor, bland annat skriva klart mitt projekt om onlineshoppen net-a-porter.com. Och pausa med Ben&Jerrys och spana ner på alla folk som e här nere på stranden och spelar trummor! :) Önskar hellre att jag va där nere och dansade men nä, om man e som jag och skjuter upp alla arbeten osv tills sista sekund får man skylla sig själv. Jag får se fram emot när vi ska ha hejdå middag på dolcegruppens bästa restaurang (tycker jag iaf); Ketchup imorgon för Niklas som åker tillbax till Sverige:/

7 kommentarer:

Anonym sa...

sjukt söt!!!!!!!!!!!!

Salli Emelie Skott sa...

jag och leo ska gifta oss nu

Salli Emelie Skott sa...

inte från salli. från johanna. hahah. salli va visst inloggad här.

MichaelaWesterlund sa...

hahha jaa de ska ni :)!

Sara Norrman sa...

åh,va bruna och fina ni är!

bilderna är sjukt fina, vad är det för kamera som används? I like!

Elin sa...

Härliga bilder =)

MichaelaWesterlund sa...

Tack sara gumman :D de e min nya lilla rosa kamera från finepix z (fick ju införskaffa en ny efter den som jag tappa i höst:).

tack :D