april 06, 2009

Cuz we're takin over

Kvällen började med middag på underbara Lido Grill i Venice. Spansk mat, o såklart då sangria!
S fick en ovanlig maträtt, men god va den!
Kress, European nite (?!)
Dj Malm börjar spinna o alla svenskar går galna!!


I lördags va de sista partykvällen tillsammans med Ida o Jess:/ De blev att vi gick till en super bra spansk restaurang för att fira Jess, hon har bott i spanien ett bra tag så va kunde passa bättre:) Åkte till Hollywood och Kress där vi mötte Anna o Jessica i kön till. Kress hade european night, och svenska Dj Malm spela från 1-2. Alla svenskar dansa o skrek som galningar, en av de få gånger som Kress haft bra musik och de va riktigt kul! Allan Pineda Lindo aka Apl. de ap från Black eyed peas, stod bredvid mig ett bra tag o digga till Dj Malm, o att han tyckte den spinnande svensken va grym!
Efter 11 dagars fest i rad så var man ju inte liiiite trött när man kom hem. Så ingen efterfest för oss denna lördagen, har nog fått tillräckligt av de iaf!
Nu åkte precis Idis o Jess tillbax till Sverige, usch va jag kommer sakna dom. Har haft sjukt kul dessa två veckor! TACK mina underbara tjejer för att ni kom o hälsa på mig! Puss&Kram

6 kommentarer:

tesa sa...

VAd kul att du gillar min blogg! jag gillar din. Du gör precis det jag drömmer om så kanske kommer ställa lite frågor och sådär :D Ha hand om dig där borta och lycka till fram förallt! kram tesa!

Anonym sa...

Wiiiie!! Lovley!! :) looks like ur having an awesome time here!!

Mamsen sa...

Vilka underbara gruppbilder ni tagit...... men stackars Jessica fick bara med halva ansiktet Ha ha !!! ja nu får det allt bli minst en vit vecka gumman !!!! Kram..

MichaelaWesterlund sa...

Tack!:)
Ja en vit vecka kan behövas nu! oj oj! :)

Sandra sa...

Åh vad glad jag är att jag ramlade in på din blogg :) jag ska åka till LA och plugga antingen i höst eller nästa vår och jag är så himla taggad. Jag var i LA på semester för en månad sen ungefär och jag bara älskar staden! :)

MichaelaWesterlund sa...

Sandra: Ja kom hit o plugga tycker ja:) de e verkligen toppen! :) de lovar jag!